Wonderful Bali

Så er vi hjemvendt fra Bali, og SIKKE en tur!

Det er sådan et venligt folkefærd, når du kommer ind i butikker, restauranter og skal afsted på ture. Dog skal det siges, at vi valgte også at finde et 4* hotel, og gjorde brug af tripadvisor, for at finde de bedste restauranter i nærheden, da både min kæreste og jeg, lider lidt af turistmave, og vi kan simpelthen ikke tåle alt for meget udenlandsk mad.

Vi boede i byen Sanur, som er en lidt mere stille by, rigtig god hvis du bare skal afsted på afslapningstur med kæresten, som jeg selv, eller utrolig god hvis du skal afsted med børnene.

Vi ville selvfølgelig gerne opleve lidt forskelligt, nu hvor vi havde betalt mere end vi plejer for en ferie, så skulle det også udnyttes. Derfor prøvede vi følgende, som kan anbefales:

  • Dagstur fra Sanur til Ubud med privat chauffør (her fik vi anbefalet en selvstændig mand, som hedder Wajan, rigtig flink mand). På turen, kom vi både på kaffe/teplantage, Monkey Forrest, rismark og ud at se et vandfald.
  • Riverrafting, her bestilte vi med virksomheden Mason Adventure, der er lidt dyrere, men til gengæld har de den længste tur på 2 timer.
  • Junglebuggies – som er en god blanding af en ATV og en gokart med bur, hvor man kører selv rundt på en dirtroad, rigtig sjovt og en aktivitet for alle.
  • Tur med overnatning til Gili Trawangan, her var vi RIGTIG uheldige med vejret, og landede lige på en regnvejrsdag… Øv øv, desuden skulle vi have valgt en af de andre øer, da Trawangan er mere til fest, og vi var på parferie.

Hvis man har begrænset tid, så vil jeg ikke anbefale at prioritere Gili øerne, de er hypet for meget op. Der bliver ikke gjort brug af biler på øerne (helt fint), men til gengæld gør de brug af hestetaxi, og min kæreste og jeg er stor fan af dyr, så dette knuste bare vores hjerter, at se dem stå i varmen hele dagen, med alle de bælter og fråde ud af munden. Derudover er der skrald nærmest overalt, der er ingen ansat til at gå og sørge for det hele ser flot ud, og turister er heller ikke gode til at finde skraldespandene rundt omkring. Dog er solnedgangen på øen, noget der skal ses, hvis man tager afsted, nøøøj det er smukt.

Hellere brug tid på at se Ubud og find et galleri, da det er rigtig billigt på Bali, og de har nogle SMUKKE malerier, til ingen penge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top