Påskeferie på Bali

Min kæreste og jeg vil gerne forkæle os selv lidt efter at have sparet sammen i et år, og derfor har vi købt en rejse til BALI! 2 uger på 4* hotel i byen Sanur. Vi valgte byen udfra bekendtes erfaringer derfra, så vi var sikre på at komme et godt sted hen.
Det eneste minus er, at jeg personligt er meget, meget lys i huden, og plejer normalt ikke have så meget held ude i solen, så det bliver spændende! haha

Her er hvad vi indtil videre har overvejet at gøre i løbet af de 14 dage:

  • Tur med overnatning ud til Gili øerne, der er ikke så meget derude, da det hovedsageligt består af 3 små flade øer, med flotte hvide sandstrande, palmer, dejligt blå vand med koralrev og koralfisk og plads til ren afslapning.
  • Waterbom vandland, som skulle ligge rimelig tæt på byen. Vi (læs min kæreste) elsker sådan noget, så selvfølgelig skal en af dagene bruges der. Det er hyggeligt, men personligt er alle de der rutsjebaner ikke min favorit.
  • Trekking, hvor ved vi ikke helt endnu, men det burde være muligt at finde et par ture i al den flotte natur der er at finde, der er en sunrise trekking tur, hvor man tager afsted SUPER tidligt, så man når toppen inden solopgang og kan opleve den smukkeste udsigt og nok bedste start på dagen muligt
  • Slappe af, slappe af og slappe endnu mere af

Det vigtigste med hele ferien er bare at få slappet af og hygget med lidt kærestetid. Derfor bliver der også taget forskellige spil med, da min kæreste og jeg kan bruge lang tid på sådan noget sammen, når vi er på ferie. Inspiration til ture og oplevelser modtages med kyshånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top