Nem og hurtig Chili Con Carne

Idag stod middagen på Chili con carne, og eftersom det skulle gå lidt hurtigt, så blev det lige en nem udgave.

Her er hvad du skal bruge (2 personer)

  • Fuldkornsris (en god håndfuld)
  • 1 pakke oksekød 450 gram
  • 1 squash
  • 1 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse hakkede/flåede tomater
  • Salt og peber
  • Enten frisk chili eller chiliflager (det kommer an på hvor stærk man vil have det)
  • Cayennepeber
  • Paprika
  • Grøntsagsboullion

Først brunes kødet og efterfølgende kommer alt andet i, det røres rundt, smages til og så skal det bare stå og simre mens riset koger færdigt.

Ved siden af som tilbehør, har jeg valgt at holde mig til det nemme udvalg, og det er her cheddarost, guacamole og saltnachos.
Hvis man har lidt mere tid eller skal have gæster, kan man også vælge at pynte med syltede rødløg og jalapeños (evt lidt godt brød også).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top