Gulerodskage

Her får du opskriften på den perfekte gulerodskage, som smager virkelig fantastisk.

Til kagen skal du skal bruge

5 dl hvedemel

3 tsk stødt kanel

2 tsk natron

2 tsk bagepulver

3 dl solsikkeolie

4 dl brun farin

4 æg

500 gram fintrevet gulerod

1 tsk salt

Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål; mel, kanel, natron, bagepulver og salt. Rør de våde ingredienser sammen i en anden skål; solsikkeolie, brun farin og æg. Pisk de to blandinger sammen og tilsæt de revne gulerødder. Hæld dejen i en smurt form og sæt den i ovnen i cirka 50 minutter. Prik i kagens midte efter 45 minutter. Der må ikke hænge dej ved, så skal den have mere. Lad herefter kagen køle helt af.

Du skal bruge (til ostecremen)

200 gram Philadelphia flødeost

150 gram blødt smør

160 gram flormelis

1-2 spsk vanillesukker

Pisk alle ingredienserne sammen, fordel ostecremen på den afkølede kage.
God fornøjelse – Lad mig gerne høre feedback!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top