Det skal du se i Paris

Paris er absolut en af mine favorit storbyer og jeg har rejst dertil en del gange. Der er så meget at se i Paris, så det kan være svært at vide, hvor man skal starte og hvad man skal prioritere at nå, hvis man kun har et par dage og ikke har været i Paris før. Herunder følger lidt billeder fra Paris samt mine anbefalinger til gode shoppingsteder og attraktioner. Derudover har jeg også været i Disneyland 2 af de gange jeg har været i Paris, hvilket også klart kan anbefales at besøge, hvis man har tid, og godt kan lide forlystelser.

Attraktioner /

  • Musée du Louvre, er en af hovedattraktionerne i Paris, som helt klart er et besøg værd. Både bygningerne omkring Louvre og selve glaspyramiderne, med springvand omkring er et must-see.
  • Eiffeltårnet, er byens vartegn og bestemt også en attraktion man bør se i Paris. Udsigten fra tårnet er helt fantastisk, det eneste minus er dog, at der godt kan være lang kø til at komme op i tårnet.
  • Sacre Coeur, er også endnu et af Paris’ mest berømte varetegn. Sacre Coeur er en kirke som ligger højt placeret på Montmartre-bakken, hvorfra man har et perfekt udsyn over Paris. Også selve området ved Montmatre er hyggeligt, med mange små spisesteder.

Shopping /

  • Galeries Lafayette, er et stormagasin, som har meget stort udvalg af high-end af tøj, sko og accessories til både mænd og kvinder. De forhandler mærker som Céline, Iro, Isabel Marant, Chanel og Balenciaga, men har også til high-street butikker som f.eks. Zara.
  • Avenue des Champs-Élysées, er en lang og berømt hovedgade med gode shoppingmuligheder af alle kategorier, samt hyggelige caféer og restauranter. Desuden ligger Triumfbuen for enden af hovedstrøget, en virkelig beundringsværdig bygning, som man næsten er nødt til at se – herfra har man også en helt fantastisk udsigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top