Chickenpie

Okay til denne opskrift skal i bruge følgende:

  • 3 Kyllingbryst
  • 1 rød peber
  • 1 grøn peber
  • (evt 1 glas champignon)
  • 2 plader butterdej
  • 2 store løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 madlavningsfløder
  • God portion ris

Som det første koger man kylling og ris, så dette er ordnet. Her imens kan man forberede fadet – dette skal først smøres med smør og herefter kan man så ligge den første plade butterdej i.

Skær løg og pebre i små tern, og begynd at svitse (på lav varme) løgene i en dyb pande.

Når kyllingen har kogt, kan denne rives i strimler og putter i fadet.

Nu burde løgene begynde at være gennemsigtige i udseendet, dette betyder du kan tilsætte fløde, pebre og ris til blandingen – er det for tørt tilsættes mere fløde indtil en tyk og tæt på saucet tekstur.

Det hele hældes over kyllingen i fadet og fordeles ud, og herefter kommer næste lag butterdej oveni som et slags “låg”.

Ind i ovnen i cirka 15-20 min eller indtil butterdejen er gylden. Server evt med noget salat, her kan en let gulerodssalat med æbler og citron anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top